logo

GRATIS ONLINE SEMINAR

SALES PITSTOP

MEER VERDIENEN MET JE VERKOOPGESPREKKEN

UPGRADE JE VERKOOPSKILLS

En pak de hoofdprijzen met je salesgesprekken!

 • Maak je (te) veel doodlopende verkoopgesprekken mee?
   
 • Heb je een mooi aanbod waarop je hogere marges wilt verdienen?
   
 • Krijg je jouw expertise maar moeilijk verkocht?
   
 • Neem je weinig initiatief omdat je niet pusherig of verkoperig wil overkomen?
   
 • Zit je met specifieke salesvragen of wil je gewoon continu verbeteren?

Als je jezelf herkent in 1 van deze punten, dan is het tijd om van versnelling te vergooien! Daarvoor dient de GRATIS online Sales Pitstop. Je leert:

 

MEER VERDIENEN MET JE VERKOOPGESPREKKEN!

 

Serieus zin in meer business? Meld je meteen aan!

Wat leer je & voor wie is dit?

Je vertrekt uit de Sales Pitstop met:

 

 • Een gespreksopbouw die werkt in elke verkoopsituatie.
   
 • een methode om je klanten zichzelf te laten overtuigen van je aanbod.
   
 • dé formule voor een onweerstaanbaar aanbod.
   
 • de vaardigheid om deals te sluiten in 1 gesprek.
   
 • meer zelfvertrouwen als professional.
   
 • een blijvende houvast om beter te verkopen.

Kortom, exact wat je nodig hebt voor een vol en winstgevend orderboek!

De online Sales Pitstop is niet voor jan en alleman. Je hebt er pas écht iets aan als:

 

 • je een actieve ondernemer, een gedreven verkoper of serieuze starter bent.
   
 • je kwalitatieve producten en/of diensten aanbiedt.
   
 • je verkoopgesprekken voert, hetzij: ter plekke, telefonisch of via videocalls.
   
 • je een open geest kunt opbrengen + de drive hebt om nieuwe inzichten in te zetten.
   
 • je voor de hoofdprijzen gaat en niet voor de troostprijzen!

Gebeten om te beginnen? Zeker aanmelden dan! ;)

Sceptisch maar nieuwsgierig? Schrijf gelijk in: baat het niet, dan schaadt het niet - beloofd!

02 - Icon - PC - Tablet - Phone

Live online seminar

Easy mee te maken via je pc, tablet of phone

03 - Icon - Group interaction

50 plekken per pitstop

Ruimte voor echte interactie

04 - Icon - Dialog

Persoonlijk advies

Een antwoord op je persoonlijke vragen

Deelnemers over eerdere sessies

Uw training heeft mij, als jonge ondernemer, een enorme stimulans gegeven om sales op de juiste manier te benaderen en aan te pakken! Bedankt!

Kevin Kerckhofs - Ke-Vin – Wine & Spirits

Samen met mijn partner heb ik een seminar van u gevolgd. Na afloop waren we beide zeer enthousiast. Het was dynamisch, leerrijk en inspirerend!

Dirk Buytaert -

Ik ben ervan overtuigd dat uw visie en methodes bijdragen tot een efficiëntere verkoop.

Tim De Bie - TOP Vastgoed

2 collega’s en ikzelf hebben al enkele van uw strategieën toepast tijdens gesprekken met klanten.

Nicolas Hanssens - Grootmoeders Koffie

Enkele maanden geleden maakte ik een inspirerende training met u mee in het voetbalstadion te Leuven. Uw naam, ideeën en suggesties heb ik al doorgegeven aan tal van collega’s en vrienden. Wat ik nu zeker overal toepas, is uw vraagstrategie. Niet simpel maar zo efficiënt!

Inge Gypens - BNP Paribas Fortis

Aangename en vooral leerrijke training. Bedankt voor de tips & tricks om sterker naar buiten te treden met onze verkoopgesprekken! Na meerdere verkooptrainingen te hebben gevolgd moet ik toegeven dat dit de eerste keer is, dat er zoveel nadruk wordt gelegd op de levensstijl van de verkoper en de persoon zelf.”

Hendrik Blomme - Samyn Willy

Ik geloof, net als u, in innerlijke sterkte! Ik zag veel overeenkomsten met wat ik de voorbije maanden doormaak (herpositionering business). Na uw training, ga ik nog harder voor mijn doelen!

Johan Van Strijthem - Jouw Netwerkcoach / Jovastco

Uw training heeft me nog meer aangezet om mijn doelen te bereiken. Ik heb er veel uit geleerd en pas het nu toe in mijn dagelijkse leven. Zo gaven mijn collega en ik onlangs een presentatie om ons product aan potentiële klanten voor te stellen. Ik lette er bewust op om de situatie te ‘lezen': wie zijn de beslissers, wie moet ik overtuigen, wat zijn hun echte interesses, welke kernwoorden kan ik gebruiken … Eveneens maakten we dat ‘het glas niet overliep bij de klant’! Dus stelden we doelgerichte vragen. Verkopen is een leerproces maar met die paar praktische zaken die je ons aanreikte kan een mens al veel bereiken. Daarvoor wil ik u bedanken en ik hoop dat ik in de toekomst nog eens een presentatie van u kan bijwonen.

Kristof De Wit - P.E.R.Form Belgium

Ik heb uw training als een lawine ervaren! Ik ben ervan overtuigd dat KMO's die ‘schop-in-de-kont-stijl’ van u nodig hebben. Dat bewonder ik. Ik heb een enorme passie ervaren binnen het thema verkoop!

Karl Mortier - KM Consulting

Vorige week had ik de kans veel van uw tips op te steken tijdens uw seminar te Gent. Bedankt voor de bruisende energie en voor het delen van uw ervaringen!

Liesbeth Deconinck - DHL Express

Ik volgde een seminar van u en vond het zeer leerrijk. Ik heb er toch enkele interessante inzichten van opgestoken die ik kan goed kan gebruiken!

Kristof Cieszkowski - Optimus IT

Bedankt voor de zeer boeiende sessie waarvan ik geïnspireerd thuiskwam. Ik herkende de grote lijnen van mijn traject in uw verhaal waardoor het voor mij een dubbele match was. Er zijn zeker tal van zaken die ik onmiddellijk ga toepassen in de praktijk!

Maarten Rediers - Yappa

Ik was 1 van de 100 gelukkigen die uw training kon bijwonen. Excellent gedaan en zeer leerrijk!

Annabel Neyens - BarBel

Ik was gisteren op uw seminar. Uw enthousiasme en gedreven inzet was bewonderenswaardig.

Joachim Voet - Fyto Verhelle

Een dikke merci voor de fantastische training! Je motiveert en inspireert mensen door de passie en de energie die je uitstraalt!

Ann Van Nuffelen - Pfizer

Ik was onder de indruk van het seminar omtrent sterke verkoopgesprekken. Dhr. Yves Roelens bracht een boeiende en leerrijke sessie rond de verkoopkunst. Ikzelf ben docent SBP (small business projects) binnen hogeschool Vives en vind dat alle studenten ‘deugd’ zouden hebben van deze presentatie!

Luc Deboosere - Hogeschool Vives

U heeft me tal van basisprincipes bijgebracht die ik zal kunnen gebruiken in de verkoop en andere domeinen. U slaagt er goed in uw concepten aan te sluiten op de Vlaamse mentaliteit!

Wim Moors - Crustacare bvba

Nogmaals bedankt voor de leerrijke cursus! Goede herhalingen, duidelijke en realistische voorbeelden, nieuwe inzichten: TOP!

Tom De Goignies - Hermans Herentals

Bedankt voor uw inspirerende training. Na de overvloed aan goede tips en aanstekelijk enthousiasme heb ik de nodige energie-boost gekregen om er tegenaan te gaan en uw aansporingen op te volgen. Wat een bezieling en performance: gevarieerd, boeiend, afwisselend & uitdagend! Alleen daarvoor zou een mens af en toe een portie training bij u moeten (willen) volgen! Fijn – heel fijn, zelfs - en een aanrader voor anderen!

Bruno Vereecke - Vector Architecten

Nog eens bedankt voor je gedreven training vol fijne en zinvolle tips!

Dimitri Stuer - MotionBuilders

Bedankt voor het simpele feit dat u mijn interesse en pure ambitie in de verkoopkunst terug hebt aangewakkerd. Als er bij mij één ding is blijven hangen van uw seminar is het wel dat er zonder een gefundeerde kennis geen voorspelbaar, productief verkoopgesprek kan gevoerd worden. Nogmaals: merci voor uw verhelderende inzichten!

Johan Pluijmers - Group Nivelles

Ik nam een tijd geleden deel aan een geweldige training van u. U heeft mij als jonge kerel veel zelfvertrouwen gegeven. Daarvoor wil ik u bedanken! Ondertussen had ik al vele interessante gesprekken met klanten, die ik dankzij uw uitleg succesvol kon afsluiten!

Raf Thijs - Aqualife

Ik heb echt genoten van uw seminar - het was top! Ik heb al véél sprekers mogen ontvangen en u bent er één van die er met kop en schouders bovenuit steekt!
Bijzonder inspirerend, interactief en leerrijk, dat waren ook de woorden die ik achteraf heb opgevangen van andere deelnemers.

Johan Revinsek - UNIZO Limburg

Graag wil ik u bedanken voor de inspirerende en motiverende trainingssessie in Kinepolis Antwerpen!

Sara Taels - Move Intermodal nv

Ik geniet nog steeds na van uw uiteenzetting. Ik heb al verschillende seminars gevolgd maar die van u was de meest leerrijke tot nu toe!

Sven Horemans - Houtskeletbouw Horemans NV

Ik vond het erg boeiend en tijdens de oefeningen werd ik met mijn ‘fouten’ geconfronteerd. Ik heb er van genoten en veel geleerd!

Laurent Van Rillaer - deBoekmakerij

Ik woonde één van uw presentaties bij. U doet dat schitterend en de energie die u uitstraalt is uitzonderlijk.

Paul Vandermeersch - Vastgoed Vandermeersch

Ik heb uitermate genoten van uw sales training; goede performance + goede tips!

Dieter Willekens - Best Buy Shoes

Ik zat met een aantal vragen en die heeft u perfect beantwoord. Uw enthousiasme, overtuiging en ervaring blijft me bij, daar ben ik zeker van!

Baptist Denoulet - Lanssens Ramen

Het is goed om weer eens wakker geschud te worden en uw verkoop en de klant op een andere manier te benaderen. Verandering van spijs doet eten! Het enthousiasme is weer aangewakkerd en met veel goesting ben ik er deze morgen weer ingevlogen!

Heidi Rommelaere - Optiek Rommelaere

Je hebt mij enorm geïnspireerd, vooruit geholpen en eigenlijk een schop tegen mijn kont gegeven :-). Dikke merci daarvoor!

Leen Van Oycke - Integraal Coaching

Verdorie, na 20 jaar dagelijks in de verkoop heb ik bij bepaalde zaken nog nooit stil gestaan. Ik was duidelijk niet de enige die het interessant vond. Iedereen bleef de hele training bij de pinken!

Viek Seynhaeve - VIEK-machines.com

Gisteren een late avond vol energie afgesloten en deze morgen uw advies al ter harte genomen en uitgevoerd! 6 uur en het was de aanzet voor een super dag! Dank bij deze voor de energie en de motivatie! We gaan er binnen ons bedrijf direct mee aan de slag en implementeren vandaag al uw vraagstrategie. Een uitdaging die we maar al te graag aangaan!

Ceballos Duyck Lucia - Computerkliniek

Ik volgde uw seminar en was bijzonder aangenaam verrast door uw aanstekelijke stijl!

Nicky Vergouwen - Sweet Soda

Weken na u uw speedtraining ben ik er nog altijd enthousiast over!

Bart Vanacker -

Ik heb net voor de tweede keer een seminar van u bijgewoond en opnieuw heeft u mij enorm getriggerd! Hartelijk bedankt daarvoor!

Gillian Diver - G.D. Enterprise

Wij, het salesteam van Onderox Magazine) vonden het seminarie zeer interessant. Het was leuk eens een andere kijk te krijgen op sales.

Joris Goossens - Onderox Magazine

Ik vond het een privilege uw seminar te mogen bijwonen. Het was een geweldig en energiek gebeuren! Mijn goesting om erin te vliegen is serieus toegenomen! Ik heb er heel wat van opgestoken en heb al een paar actiepunten in de praktijk gezet! Fantastisch!

Veronique Van Middelem - 3E C&C

Uw host: Yves Roelens

02 - Yves Roelens

Ik ben Yves Roelens: oefenmeester in de verkoopkunde, bedenker van het Sales Intensive seminar en schrijver van het boek ‘Doorvragen!’. Als trainer versterk ik ondernemers, zelfstandigen en verkopers in sales zodat ze meer winst, (bedrijfs)groei en plezier on-the-job ervaren. Die resultaten maak ik al 11 jaar van dichtbij mee en - eerlijk gezegd - dat is wat mij drijft om mijn stiel elke dag met hart en ziel te doen!

 

Uit mijn veldervaring in vele branches puurde ik verkooptactieken en -technieken die eigenlijk altijd werken. Tenminste, als ze worden toegepast! In gedachten hoor ik menig lezer verzuchten: "goh, dat las ik wel al vaker." Terecht! Over het thema ‘verkopen’ staat intussen ongeveer alles te boek en ook het internet staat vol over dit onderwerp. Het kaf van het koren scheiden en eruit halen wat écht werkt, is echter een huzarenstukje!
Daar kun je dagen, weken en jaren mee bezig zijn. Of je kunt ook gewoon improviseren - zoals zovelen.
Finaal betaal je voor beide benaderingen toch altijd de prijs (in verloren vooruitgang, tijd, werk, geld én fun).

 

Tijdens de online Sales Pitstops deel ik best practices die ik op de werkvloer van talloze Vlaamse bedrijven keer op keer vruchten zie afwerpen. Werkwijzen die ook jij voor de rest van je leven succesvol kunt inzetten. De Sales Pitstops doe ik Gratis en vrijblijvend - no strings attached!  Dus als je vooruit wil met je verkoop en het lijkt je wel wat om eens kennis te maken: teken dan nu in op een tijdstip dat jou ‘t beste past! Ik zie je on the other side!

 

Yves Roelens

Aanmelden

Schrijf gratis in en ...

Pak the lead met je verkoopgesprekken!